Vlad vrea sa creasca

Status: Fundraising

Scopul proiectului este acela de a strange suficiente fonduri incat Vlad sa beneficieze de de cei mai buni medici din centre recunoscute, analize medicale genetice costisitoare, urmate de tratament in funcie de diagnostic. Iar cum aceste analize si vizite medicale sunt facute in afara tarii, vor aduce dupa sine costuri de transport, cazare.

Suma:

350 RON

Galantomi:

1

Donatii:

7

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

inca de la nastere, Vlad a avut multe internari si vizite medicale,dar abia vara trecuta, pe cand el avea 2ani si jumatate, am aflat despre acest sindrom pe care l-ar putea avea, SINDROM SILVER RUSSEL-un sindrom foarte rar, cu aproximativ 400cazuri in lume. Nu sunt adulti in observatie, iar noi nu stim cum va evolua in timp dezvoltarea lui.

Vlad are nevoie de mai multe analize care sa confirme acest sindrom, ca mai apoi sa fie tratat corespunzator, in funtie de diagnostic. La cei 3 ani impliniti, el are dimensiunile unui bebelus de 9 luni, cu varsta osoasa de 1 an si o greutate de 8kg.
Vlad este incadrat in grad de handicap accentuat, suferind printre altele de malnutritie, alergie la proteina laptelui si hipotiroidie.


Dupa un periplu printre diagnostice, medici de diverse specialitati(pediatru-gastroenterolog-endocrinolog-imunolog-cardiolog-genetician-oftalmolog-ortoped-alergolog-holistic-neuro-psihiatru) si spitale din Romania, nu avem un diagnostic clar, definit, in legatura cu acest sindom. Dorinta noastra este de a strange suficiente fonduri pentru a ajunge la un spital din Europa cu medici geneticieni foarte buni, cu posibilitatea de a face acolo investigatii genetice, atat de importante pentru el si dezvoltarea lui.

Bugetul proiectului este de 10000 euro.